Thursday, June 21, 2007

new [and] separated twins

Get ready for a new page absolutely for decor and makeover only. Aku nak jadikan nasik lemak nei personal and lagi satu blog for my business.

Hmm, pikir2 balik lagi satu blog tuh just for pictures before and after jelah, tak bnyak citer pasal makeover since some ppl love to browse picture jer, bacernyer idak. opsies... gegege...

So, kat sini still akan ader makeover lah, but dengan details. Kat page lagi satu tuh gambo jer. Hmm, ker takyah buat page tuh? Whut do you think?

mrFarhy: Bersemangat sket sejak comp aku kene repair, hampes jer kwn Saed kater motherboard rosak, padahal ok jer, tu lah gomen tak leh harap. Dahlah murah anta repair, sekejap jer tuh. Yehaaa...

9 comments:

Anonymous said...

fahy, bila nak letak gambar2 terbaru? & kenapa u sound so depress? tak elok tau muda2 selalu depress :)

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Jap jap, nanti diupdate projek terbaru.

Ala, tak tau lah, mmg dah sakit nak wat camner. mude lg ker? gagagaga...

Anonymous said...

betul ke dah sakit? ke penyakit tu dicari? ;)
& ok juga nak buat 2 blog, 1 for your business and 1 for your personal. tapi yg satu ni pun tak ter'updates' .. hiks ..

Anonymous said...

lagi satu blog? ada pro n cons ler pahy. kata orang kalau nak buat benda baru, kena buat marketing lagi. bukan senang nak soh org 'lekat' kat satu2 benda especially benda tu hijau lagi. itu yang cons nya. tang pro nya... pokcik akan dapat baca lebih. lagi banyak le benda nak lihat dan komen. (melompat kegirangan)

pokcik hidney

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Ala, pokcik, yg blog lagi satu tuh just letak gegambar jer. tak banyak citer like dis one. Tapi pikir balik malas plak nak wat another blog. Nanti2 lah dulu...

Kak Lin d Roti said...

for me, blog for biz tu, letak gambar AND explanation juga. cerita toksah citer panjang2 mcm kat blog personal ni, tapi explanation yang professional la. 'coz some tak suka tengok je gambar without knowing the stories behind them. like me, kak lin suka juga nak tahu the A-Z of your ideas, with explanation/inspiration and "behind the scenes" stuff.

make it not only as a biz blog, but maybe as an educational blog, not only for personal but for public too.

kat biz blog tu, maybe your profile pun kena more like a resume ~ cerita your latar belakang as a chem eng and your work kat laut rather than having an ID background.

dan jgn lupa sebut juga ada kakak who is an arkitek tapi pemalas. hahahaha

and then, later on in life bila your design-signature dah makin mantap, you can browse back and compare and amuse yourself with your new-found degree of maturity, kan?? ;-)

very very proud of you!

try pi here and see for yourself Kevin Mark Low http://www.small-projects.com/

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Thanks Ak Lin, really really really meniupkan semangat Fahy nak open that new blog with ur ideas.

Fahy dah tengok dah projek2 Kevin tuh, mmg suke sgt.

Sbenarnyer dah ader dah nama blog baru tuh, itsallaboutdecor. Okay tak?

Roti Kacang Merah said...

bolehj uga nama tu. tapi... kalau ada guna nama "amarus" or "twisted", lagi senang orang nak google you, tak???

amarusdecorus ke.. or, itsallaboutamarusdecor ke... dak?

just my two sen's worth ;-)

Hatta Dolmat said...

cewl...

~ my 1st time dropby here..

` wow...berapa kos untuk buat hall, mcm tuh??

simple yet nice..

i sukew!!!

bleh setup untuk my homeboutique???