Friday, April 30, 2010

[H E Y] t w e n t y 1 0

Oh mai gee, dah 2 tahun tak update. People baca lagi ker blog? With the coming era of facebooks and twitters and vlogs at youtube and tah mcm2 tah, blog dah mcm agak kelayuan.

Then aku realize, bila aku baca balik entry2 lama aku, cerita2 aku, kisah2 aku, angan2 aku, kerja2 aku, tak kan ada org lain yang akan menceritakan kembali kepada aku. Hanya tulisan yang aku tinggalkan dalam blog ni yang membuat aku terkenang balik benda yang aku lalui dulu yang semakin hari semakin aku lupa melainkan aku catat semuanya. Gitewww, very the pujangga. meluat kat diri sendiri.

Conclusionnya, aku nak menulis kembali, bukan untuk dibaca org, tapi untuk ingatkan aku kembali siapa yang pernah aku jadi, suatu ketika dahulu.....

mrFarhy: Damn Ikea, makin ramai org dah tahu, makin cepat brg habes. Merajuk kat Ikea.

10 comments:

fafa said...

masih ada org baca!
suke tgk ur design.

hee.

yup, blog utk di ingati.

cayok2 ;)

kirana said...

hai,rajin2 ler update.letak gambar decor byk2 tau..suker jer baca blog ni

eiza said...

dah lama tunggu blog ni update... finally update jua..
keep updating ya especially ur deco.. :)

W. Hidney said...

*sambil libas2 sawang

singAsong said...

Kamu tahu saya akan baca.. betul tak?

en_me said...

pasni dua tahun lagi baru update kahh.. ehehe

Nilzaf Melati said...

hiii! i pun baca ur blog, tapi kenapa 2 yrs x update =(

Jaja said...

sudah jumpa "kesusahan" baru kah sampai susah nak update blog???

aileen zalina said...

dah lama tunggu blog ni update... finally update jua..lepas ni jgn le buat serawang labah2 ekk... buat le deco2 baru...

irmafittaputri said...

saya selalu je baca2 bile buhsan..deco yg menarik