Sunday, November 26, 2006

TWISTED [ b a c k ]

Yeah, I'm back on business! Yup internet line umah aku at last kembali. Aiyoh, almost sebulan internet teruk membuatkan aku takder mood nak berblog. Pegi Cyber Cafe? Aiyoh RM80 yg aku bayo bulan2 tuh buat per nak gi CC.. huhuhu, berlagak sey, padahal kemut nak kuar duit minyak, huhuhuhu... :P

And today I'm a new person, I will look everything in a positive way. For example, RM80 yg aku bayar sebulan maser internet takleh pakai tuh menjadi gaji kepada pekerja2 TMnet yg kemungkinan kurang bernasib baek. Moga2 dorg dapat memanfaatkan RM80 duit streamyx aku tuh.. :) gagagaga...

And aku terganga jap dgn pembaharuan blogger. Huyoo, beta series seh... huh, mcm la lama sgt aku tak masuk blog.. :P Of course ah, aku kene lah update kan dgn yg baru nyer blogger kan...

And yeay, aku dapat tengok YouTube balik and at last dapat habeskan tengok lagu si James Blunt, Goodbye My Lover yg dier nyanyi live kat Oprah. Hmm, menyesal lak tengok, menitis air mata aku sia-sia jer. Yg rajin nak menonton YouTube tuh, try ah carik lagu tuh, tapi buat dosa jer. hahaha....

mrFarhy: Hmm, bnyak lg nak citer neh ek.... ;)

3 comments:

LiNdA @ Da-Da said...

WeLCoMe BaCK MY FReN!! *feeling ecstatic that this guy is back to fill in my monotonous days*

dah nengok dah james blunt live on oprah @ youtube.. incredibly tak nanges *kontrol steady sbb ada owg laen kat bilek* hehe.. but he is really dang gud!!
terrer nye main pinano and singing live on Oprah laks tuh.. 5 stars from me..

p/s: abg shah pun tertangkap cintun ngan his performance.. leh download and save ker??

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Tu lah, cara dier nyanyi jer mcm way too mendalami lagu tuh kan.

Ala, tu lah, tak tau nak save camner. Kalau leh dah lama save dah.

By the way, pasneh cuber tengok this fun performance lak, gempak gak http://www.youtube.com/watch?v=T1pD60UBJX8&mode=related&search=

LiNdA @ Da-Da said...

dah tengok.... VERY KEWL!!!!