Thursday, March 22, 2007

T W I S T E D c a t ' s T A L E S

Chomel giler komik buatan Kak Lin neh, aku ambek dr blog dier... gegegege...



mrFarhy: By the way, Labi nak kawan ngan Adi sbb most probably Labi tuh ader pertalian darah ngan Adi, sbb tuh muka mcm nak same.. gegege...

9 comments:

Amy said...

Adi ok ke? Naper kak Lin tak update pun blog dia?
Kita suka lagu Kaer yg ni. Lepas tengok video clip kat blog Fary ni, lagi buat kita suka..:)

Anonymous said...

pergh pergh pergh... tersuka siot la pokcik dengan "komik" ni. hehehe...

cayalah kak lin

mr smith

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

heheh comel komik..:)

Roti Kacang Merah said...

ahy, ahy kata 300 tak best eh???

pi tengok Kak RotiDua's comments here --> http://rotidua.efx2.com/view/84091/Three-Cheers-for-300/
Apparently, she loves it coz she and husband read the comics!!! Maybe we should too kot?? heh heh

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Hye Amy,
Si Adi ok jer, slim sket, terus jd active dr dulu. Perut pun dah botak sbb kene cukur ngan doc.. gegege.. tu lah, vc kaer tuh syiok eh, Fahy yg tak suke kaer pun tetiba suke lak lagu dier yg neh..

Pokcik Smith oii,
Aku dah tau dah ko suke komik neh. Wat lah komik sin chan kucheng ko tu lak.

Ellow Nina,
gegege, cute kan, my sis yg buat... gegege..

Ak Lin,
Ala, lain org lain taste kan. Ntahlah, citer tuh bg Fahy takder substance la, takder memorable script yg boleh bwk kuar. tak mcm Spiderman, biler mase spiderman give-up super power dier, nenek dier ckp something pasal not giving-up and believing urself. yg citer 300 tuh plak dok pasal nak jd laki sejati kuar perang jer.. ayoooo.... pening kepala.. Kalau aklin suke citer PathFinder mesti suka citer 300. Fahy tak suke citer pathfinder.. gegege..

evil_shandye said...

funny... ada sambungan tak citer nie? hehe...

Anonymous said...

mcm syialll!!! syakit pewut aku tahan gelak!!! ehehehe. akceli gelak sakan la sbb kite tau prangai tucin2 bertuah tuh cemane. ni pon haku tak hilang sengih lagi neh! beshnyeh kalu udy ada sama ngah baca skang neh...

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

evil, kalau nak sambungan, buatla special request kat my sister rotikacangmerah.blogspot.com tuh... gegegege..

Ak cheli, dulu udie ader gak bacer blog, tapi pastu diam lak, tak tau ke maner.

zafi said...

meowwww
really nice!!!
cool!