Thursday, December 07, 2006

Sneak P R E V I E W twisted [makeover]

Yezzer, rumah mama Jas dah nak siap... Dah nak siap ker? Langsir tak beli lagi.. huhuhu... Maner lah aku nak carik langsir murah nehhh??

Neh sneak preview dining room umah mama.

SNEAK P R E V I E W b e f o r e


SNEAK P R E V I E W a f t e r

huhuhu, warna after tuh sajer jer enhancement bg gempak sket, padehal biaser jerh.

Nanti dih update sih bila langsirnya ditukar baru.

mrFarhy: Maser wat keje kat umah mama asyik dok pasang citer Bawang Putih Bawang Merah jer... huhuhu, dramatik sungguh..

8 comments:

Anonymous said...

www.cantikjerr.com.my

ayedd said...

ayoooooooo..chanteknyerrr..huhuh..memang malatop..aku dah pi sendiri tgk umah akak ni sblm di" selongkar" oleh fahy...n it's totally different selepas pahy wat umah tu sampai jadik camtu..congrats pahy!! abg harp pasni lagik murah laa rezki budak sorang ni...heehhe

Abe Dani said...

like green...
me too doing green black and white..
ahakaaaa
but no one can beat u la...
mengancam..melatups....ur idgood job weel done...
makin lama makin creative,....
lama tak masuk blog fahy sorryyy
ermm but now wahhh i see makin colourfull...

dav_perantau said...

suka tul aku ngan blog kau...banyak benda2 yang menarik dimata aku....peace

Zetty said...

so bila ada masa free ni nak makeover apt makcik pulak?

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

e'eh makcikk... makcik nak gak ker? serius kerh? betul neehhh? hehehe, boleh jer.. just gimme a call or leave ur no to my e-mail. kay?

Anonymous said...

bila blog ni nak di update...penat nana check almost daily... tapi tak ada update...mana gambar2 baru

Anonymous said...

lama nye tak berupdate?