Monday, January 08, 2007

SANTAI [ twisted ] CARTOONS!

Kenaper erk ader Car in Cartoons? huh, takder kene-mengene. Gagaga, sajer nak update jap pasal launch buku katun abg ipar aku neh.. Wahhh, siap Anwar Ibrahim yg launch lagi tuhh..




Wah siap boleh beli online lagikk.. Wohhhh, check-out dis site mahh!!! Yg RM29 tuh beli buku skali mahhh...

Nak lagi detail abt this, go to my sis's site yg best gak untuk dibacer..

Nak pakai baju aper? dier punyer theme "Biar bergaya, asalkan bukan duit kita."... gagagaga, kidding.. hang pi tanya kakak aku lor....

mrFarhy: Pergi jgn tak pergi, pergi jgn tak pergi...

6 comments:

Anonymous said...

Malas nak login... kat kedai tak de jual lagi ke? cartoon collection ni?

Anonymous said...

sori tadi tu aku lah...strike@kepok gondel

TGB said...

i dah order dah... :p

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Kepok gondel, kat MPH ader jual tuh, beli ah kat sana kay.

Wah TGB, u beli online ker?

Roti Kacang Merah said...

people poeple,

tq for the support mkay???

by the way, kalau kat MPH or Kino, kena tanya kat kaunter, baru you leh carik. they don't put it visually obvious....for very obvious reasons lah kan...hehe

thanks again!!

muamuah ahyyyy!!!

Roti Kacang Merah said...

people poeple,

tq for the support mkay???

by the way, kalau kat MPH or Kino, kena tanya kat kaunter, baru you leh carik. they don't put it visually obvious....for very obvious reasons lah kan...hehe

thanks again!!

muamuah ahyyyy!!!